Kirakat és üzletdekoráció

A szolgáltatásról

Egyedi kirakatok és különleges üzletek!

Mi segítünk abban, hogy kirakatod és üzleted igazán egyedi és emlékezetes legyen. Egészen e tervezéstől a kivitelezésig elkísérünk. Számos különleges megoldást kínálunk, amely segít, hogy az üzleted stílusosabb és vonzóbb legyen.

Mivel itt tényleg a mi szakértelmünk kell ahhoz, hogy átlásd melyik technológia mire való, mindenképpen kérj árajálatot, hogy valóban a te igényidre tudjuk szabni az üzletdekorációt.

🌟 Átvilágítható matrica nyomtatás: Hangulatos és világító kirakatok tervezése és nyomtatása.

Homokfúvott matrica nyomtatás: Egyedi homokfúvott hatású matricák és vágások a diszkrét megjelenésért.

🪟 Lyukacsos ablakfólia: Áttetsző ablakdekorációk egyedülálló dizájnal, amennyiben a cél az, ha bentről szeretnénk kilátni, azonban kintről befelé nem.

🔤 Plotterfólia betűkivágáshoz: Egyedi feliratok és logók precíz betűkivágással.

🎨 Vinyl fólia / matrica nyomtatás: Ragyogó színes matricák tervezése és kivitelezése.

💧 Víztiszta matrica színes nyomtatással: Átlátszó matricák színválasztékban, hogy az üzleted sajátos hangulatot teremtsen.

🖼️ Vászonképek: Küld el nekünk képedet, elgondolásodat, grafikádat és mi az általad válsztott méretben megcsináljuk vászonképedet, amely igazán meghatározhatja és egyedivé varázsolhatja üzleted hangulatát.

🎨 Falfóliák: A falfóliákkal könnyen új arculatot adhatsz üzletednek egy-egy általád választott mintával.

🏠 Egyedi tapéták: Tervezd meg saját egyedi tapétáidat, hogy vállalkozásod valóban a te személyiségedet és egyediségedet tükrözze.

Bízd ránk az üzleted kirakatának tervezését és dekorációját, hogy bevonzza számodra a megfelelő vásárlókat!