Építőipari vállalkozásoknak

A szolgáltatásról

Az „Építőipari vállalkozásoknak” menüpontot speciálisan az építőipari szektor számára alakítottuk ki.

Azért hoztuk létre ezt a kínálatot, mert tudjuk, hogy ez a terület sajátos igényekkel rendelkezik. Tudjuk, hogy olyan megoldásokat keresnek, amelyek segítségével biztosított a hatékony munkavégzés, a biztonságos munkaterület, illetve fontos cél az üzleti tevékenység előmozdítása és a vállalkozás üzenetének reklámozása.

Szolgáltatások, amelyek segíthetnek:

📌 Mesh hálók: Biztosítunk kiváló minőségű mesh hálókat az építőipari munkaterületek számára. Ezek a hálók segítenek a biztonságos munkavégzésben és a terület megfelelő lezárásában.

🪧 Nyomtatott táblák (Dibond): A Dibond táblák ideálisak információk és figyelmeztetések térképére. Nyomtasson saját egyedi Dibond táblákat vállalkozása számára.

📜 Braille-írásos táblák: Az építőipari területek fontos része, hogy mindenki számára hozzáférhetők legyenek. Braille-írásos tábláink segítségével ez a vakok és gyengén látók számára is lehetséges.

🚗 Céges autómatrica: Céges autójának professzionális emblémázásával növelheti vállalkozása ismertségét és hirdetheti szolgáltatásait.

👔 Munkaruházat feliratozása: Segítünk egyedi és személyre szabott munkaruházatban is, melyet feliratozunk és/vagy ellátjuk a cég logójával.

📇 Névjegykártyák: Névjegykártyáink többet mondanak, mint amit gondolnál. Nem csupán tontos információkat hordoznak, hanem a vállalkozás arculatát és üzenetét. 

Tudjuk, hogy az építőipari követelmények igen változatosak, és a vállakozásoknak sok területen kell megfelelniük.
Fordulj hozzánk bizalommal, ha további információra van szükséged vagy ajánlatot szeretnél kérni!

Kapcsolódó termékeink: